Om oss

Vårt mål med den här sidan är att vara fria. Det innebär att alla som skriver texterna ska kunna göra det utan några filter och utan några ramar. Detta sett givetvis att man håller sig inom anständighetens gränser och att man håller sig till fakta. Fakta ska alltid utgöra basen i texterna och detta oavsett vad det handlar om.

I övrigt så är det fria tyglar som gäller. Vi kan ena dagen skriva om träning och om exempelvis vilken träningsform som fungerar bäst: är det crossfit, är det löpning eller handlar det om mer traditionell styrketräning? Vi kan skriva kompletta städguider som visar hur ett badrum städas på det mest effektiva sättet. Detta kan sedan följas av ett mer allvarligt ämne: hur fungerar en vårdnadstvist, varför sker den och hur kommer det sig att dessa ökar för varje år i vårt land? Vi kommer inte att backa undan för de lite mer känsliga frågorna och de lite tuffare ämnen som finns i vårt samhälle.

En känslig fråga handlar om välmående. Alla mår bra! Ställer du en fråga till någon så förväntar du dig inget annat svar än just det. Sanningen är i många fall helt motsatt. Svensken idag är mer stressad och uppskruvad än någonsin tidigare. Vi har svårt att skilja mellan jobb och fritid, vi känner att vi hela tiden ska prestera och då vi väl ska slappna av så gör vi detta genom att stirra på en skärm. Det är ohållbart och här måste ett stopp ske. Vi har inte råd att fortsätta denna negativa trend. Vi ska försöka ge tips och råd om detta.

Kort sagt: den här sidan kommer att handla om allt mellan himmel och jord. Låt oss blanda leken och dela ut korten. Välkommen!