Kategorier
Lager

Pallställ efter egna behov

Många företag har behov av att lagra en mängd pallar. Därför är det vanligt att man väljer att satsa på pallställ, för att förenkla sin förvaring av pallar.

Om man behöver förvara pallar så är ett pallställ en smidig lösning. Det är en slags förvaring där själva pallen är hyllan, vilket innebär att man till och med kan plasta in det som finns på pallen. Något som underlättar för de företag som kanske har pallar på hyllan för att de ska fraktas vidare någonstans. Eller för att man låter pallen vara tills man ska tömma den.

Genom att använda ett pallställ så kan man nyttja ytan från golvet och upp till taket. Det gäller även i de fall man har en mycket stor lokal. Pallställ kan man montera i sådan höjd att det till och med finns speciella truckar för att kunna plocka ner pallarna.

Skräddarsydda pallställ

Pallställ finns i flera olika utföranden och därför är det lätt att kunna skräddarsy dem efter sin egen lokal och det egna behovet. Kanske har man endast ett litet lager med ett parti av tre till fyra lagringsmöjligheter. Eller så kan man ha ett lager som är så stort att man kan gå vilse i det.

Pallställ har blivit mycket populära eftersom man enkelt kan lyfta upp en pall på stället och sedan lyfta ner den igen. Eller så kan man plocka innehållet från pallen tills den är tom, för att därefter fylla på hyllan med en ny och full pall.

Du kan ta reda på mer om pallställ på denna sida: pallställ.net