Kategorier
Okategoriserade

Res ihop, och gör det med buss

Är det dags för hela kompisgänget att åka iväg på en gruppresa tillsammans? Då bör man överväga ett mycket fördelaktigt alternativ, nämligen att hyra en alldeles egen buss till gruppen.

Om man ska ut och resa tillsammans i grupp så finns det många fördelar med att hyra buss. Först och främst: det är roligt att resa tillsammans. Inte bara att vara på själva resmålet utan även att ta sig dit tillsammans. Det förstår åtminstone alla som läst Karin Boye. Att färdas ihop till målet gör man enkelt i en hyrd buss.

Det som är bättre med att hyra en buss istället för att ta den vanliga bussen, är att man själv får bestämma tiden. Man kan även bestämma när och hur många pauser som ska tas. Eller så kanske målet är att ta sig till flera olika platser, men man vet inte på förhand hur länge man vill stanna? Då är det alldeles perfekt att man försett gruppen med en egen buss med privatchaufför.

Fler fördelar

En annan sak som är bra med att hyra en egen buss till gruppen, är att man inte behöver ta hänsyn till några övriga resenärer. Vill man skapa underhållning för gruppen i bussen – film, sång, frågesport, hejaramsor? – så gör man det, utan pardon. Vill man istället ha en lite lugnare färd och kanske slippa sitta trångt så kan man hyra en stor buss. Kanske minst två säten för varje person? Varför inte, liksom. De som hyr bestämmer! Läs mer om uthyrning av bussar på denna hemsida: hyrabussstockholm.se