Kategorier
Annat

Trappstädning för alla

Som hyresvärd är det bra att anlita ett företag för trappstädning. Alla trappuppgångar blir lika välstädade, och man behöver inte heller tänka på om fastighetsskötaren har förhinder.

Ett städföretag har en hel stab av medarbetare som hoppar in och gör det som behövs, och de jobbar proffsigt och väl. Därför blir det alltid städat på samma omsorgsfulla sätt i alla dina trappuppgångar i huset. Du behöver inte ta några personliga hänsyn, utan städfolket håller fint på sin ordinarie arbetstid, och hyresgästerna kan bara mysa och trivas. Du kan själv bestämma hur mycket du vill ha gjort, och i tider av mycket löv, grus eller slask, kan du höja städfrekvensen. Du sätter ett schema som passar för dig.

Rengöringsrutiner som är likadana

När du anlitar proffs för din trappstädning i Stockholm vet du att inget blir bortglömt. Ska man torka ledstången, göra rent i hissen, tömma papperskorgen eller vad det nu gäller, så blir det gjort och du behöver inte påminna om det. Att ha en hyresgäst som ska städa där mot att få hyresavdrag är faktiskt en sämre lösning. Dels är det inget proffs, så städkvaliteten kan bli ojämn, och det är kanske renare i en trappuppgång och smutsigare i andra.

Det bästa är att ha en kontinuitet, så att det alltid finns någon som städar alla trappuppgångarna enligt samma kravspecifikation. Ingen känner sig utnyttjad, för det är en vit lön och personalen har vettiga arbetsvillkor. Du får in hela din hyresintäkt, och trapporna är rena i din fastighet i Stockholm.